Kurzy jsou vedeny v "komorním" duchu v malém počtu osob, kde se budete cítit jako doma.
Snahou není udělat z vás profesionální kuchaře, ale naučit vás vařit skvělá jídla.
Kurzy, teambuildingy, prezentace, privátní akce, svatby či akce dle přání klientů objednávejte na telefonním čísle +420 721 502 660, nebo e-mailem na adrese info@miloskopal.cz.
Kurzy probíhají běžně v časovém rozmezí 10:00 - 17:00 hod, nebo podle dohody.
Z nabízených menu je možné sestavit si vlastní v rozsahu pěti pokrmů.
Náplň kurzu:
Schwammerlsuppe
Lišková polévka;
Melanzane ripiene
Plněné lilky;
Lepre con aglio e rosmarino, serrito con bruschetta
Zajíc na česneku s rozmarýnem;
Coste al burro e parmigiano
Mangolt s máslem a parmazánem;
Torta di riso al profumo darancio
Rýžový dort s pomerančem;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Canederli in brodo di manzo
Hovězí vývar s chlebovými knedlíčky;
Risotto con gamberetti e fiori di zucchini
Rizoto s krevetami a květy cuket;
Bucatini alla matriciana
Těstoviny s chilli rajčatovou omáčkou;
Orasa alla pugliese
Pečená pražma s bramborami;
Tortino al ciocca lato caldo
Horké čokoládové minipudinky;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Lasagne;
Tortino di patate e cavolo
Zapečené brambory s kapustou;
Cozze ripiene
Plněné slávky;
Calamari in umido
Dušené olihně s rajčaty;
Mele al forno con noci, uvette e miele
Pečená jablka s ořechy, rozinkami a máslem;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Gamberoni e granchio con aglio e peperoncino
Tygří krevety a krabí maso s česnekem a chili;
Fregola con cozze
Sardinské těstoviny se slávkami;
Mandilli di seta
Šátečky s pestem;
Risotto con funghi misti
Rizoto s houbami;
Knödeln con albicocche
Meruňkové knedlíky;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Pappardelle con speck e porcini
Pappardelle s hříbkovou omáčkou;
Torta salata delle Alpi
Alpská pizza;
Risotto alla zucca
Dýňové rizoto;
Linguine con trota affumicata
Linguine s uzeným lososem a čerstvým koprem;
Torta di nocciole
Oříškový dort;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Fritattensuppe;
Käsespätzle mit Salatteller;
Schweinerückenmedaillons in Pfefferrahmsosse mit Spätzle;
Holzfällersteak mit Röstzwiebeln;
Rumpsteak mit Knoblauch und Röstkartoffeln;
Apfelkücherl mit Sahne;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Bruscheta s rajčaty;
Pappa al pomodoro;
Špagety aglio olio e peperoncino;
Domácí pesto;
Penne all´Arrabbiata;
Panna Cotta;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Náplň kurzu:
Vepřová panenka po provensálsku;
Kuřecí játra ve slanině;
Kuřecí srdíčka marinovaná v koriandru;
Veprový kotlet plněný kozím sýresm a domácím pestem;
Rib-eye steak / vysoký roštěnec;
Flank steak / pupek;
Rump-steak / květová špička;
Voda, káva nebo čaj jsou v ceně.
Přípitek a vzájemné představení.
Řekneme si, co budeme vařit a jak správně postupovat.
Každý pokrm vám nejprve představím a předvedu jeho přípravu.
Následně si ve dvojicích recepty sami uvaříte a také sníte.
V průběhu kurzu pro vás bude zajištěno občerstvení.
Po ukončení kurzu, každý dostane památeční certifikát jako vzpomínku na pěkné chvíle strávené v Litni u Karlštejna.